Ringshaugstranda

Sinnet lysner i takt med lyset utenfor vinduene. Det er helt utrolig hvor mye naturen påvirker oss – jeg slutter aldri å forundres over verden vi lever i.

I uken som var kom mitt siste krumspring innen tekst ut: en artikkel i magasinet Take Off fra bydelen Bermondsey i London. I løpet av én måned var jeg to ganger over i England, i ulike ærend. Hvis du tror London-artikklen var en typisk «her shopper du»-variant, tro om igjen – denne jenta dro nemlig fra metropolen uten å har kjøpt annet enn mat og drikke! Min form for shopping består i dag av å dra med meg inntrykk og erfaringer hjem fra tur.

Oki, da. Da jeg satt i Manchester et par uker senere, og det gikk opp for meg at jeg faktisk dro fra London uten noe fysisk, stakk jeg innom en butikk – nesten litt på trass – og kom ut derfra igjen med en liten(!) pose. En topp.
Kanskje er denne vanen like grei å ha. Jeg har vanligvis et lass med visittkort, magasiner og brosjyrer med meg hjem når jeg er på tur. Til bruk for artikler på Soletraveller-sidene og for andre. Kjekt å ha!